1. Iš pradžių maišome sviestą, cukrų, miltus, kakavą, kepimo miltelius bei kiaušinius dubenyje, kol gauname vientisą masę.
2. Tuomet su šaukštu paskirstome tešlą į 12 keksiukų kepimo formelių bei kepame maždaug 15 minučių iki 190 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje. Kai iškeps, keksiukus perkeliame ant grotelių bei leidžiame pilnai atvėsti.
3. Šokoladinis kremas: Dedame šokoladą, sviestą bei pilame pieną į dubenį virš karšto virinto vandens (neverdančio), maišome, kol šokoladas ir sviestas išsilydys. Leidžiame kiek atvėsti.
4. Po to beriame miltelinį cukrų į šokoladinį kremą bei maišome, kol masė taps vientiesa. Atvėsiname bei vėl išplakame. Keksiukus aptepame kremu, dekoruojame mini kiaušiniais bei pieniško šokolado drožlėmis. Skanaujame!
Atsiliepimai