1. Pirmiausia česnako skilteles sutriname su druska, pipirais bei lauro lapu. Tada šoninę keliose vietose įpjauname. Įtriname česnako mišiniu. Visas džiovintas žoleles sumaišome bei apibarstome mėsą, vis paspausdamos, kad jos gerai apkibtų. Susukame į maistinę plėvelę bei padedame parai į šaldytuvą.
2. Prieš kepant, bulves nuskutame, perpjauname pusiau, dedame į gilesnį indą, pilame aliejų ir pabarstome porų druskos (ji yra mano atradimas, jos galite rasti Thomas philips parduotuvėse).
3. Po to dedame mėsą į skardą, skūra į apačią, apdedame bulvėmis. Paskui viską gerai bei sandariai užklojame folija. Kepame iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 45 minutes.
4. Po 45 minučių, nuimame foliją, apverčiame šoninę, skūra į viršų bei kepame tol, kol apskrus. Skanaujame!
vilma
Atsakyti