Kiaulienos faršo kotletai su kopūstais, troškinti keptuvėje su grietinėle

Autorius apie receptą

Šiandien aš noriu Jums parodyti mūsų šeimai labai patinkančius kiaulienos kotletus su kopūstais, kuriuos mes be galo mėgstame. Neseniai rodžiau kaip galima pagaminti kotletus su burokėliais, dėl kurių spalva pasidaro itin graži, o šį kartą kitoks variantas, kai viskas bus ruošiama keptuvėje ir dar patroškinama su grietinėle. Galiu Jums pažadėti, kad jei pasirinksite šį variantą, tai tikrai turėsite labai skanią vakarienę. Imamės gamybos!

Ingredientai

    • kiaulienos faršas: 500 gramų (galite naudoti ir kitą)
    • tarkuotas šviežias kopūstas: 250 gramų (kotletams)
    • kiaušiniai: 1
    • majonezas: 2 šaukštų
    • krapai
    • svogūnai: 1 (sutarkuoto)
    • manų kruopos: 2 šaukštų
    • morkos: 1
    • česnakai: 4 skiltelių
    • kopūstai: 0,5 (nedidelio)
    • grietinėlė: 100 mililitrų
    • druska
    • malti pipirai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pradžioje į faršą dėkite sutarkuotą kopūstą, sutarkuotą svogūną, muškite vieną kiaušinį, dėkite majonezą, berkite prieskonius, manus bei susmulkintus krapus.
  2. 2. Labai gerai viską išminkykite.
  3. 3. Tuomet įkaitintame aliejuje apkepkite kotletukus. Turėtų išeiti apie 10 nemažų kotletukų.
  4. 4. Tada į puodą dėkite susmulkintą kopūstą, riekutėmis supjaustytą morką, susmulkintus česnakus.
  5. 5. Dėkite kotletus, įpilkite vandens, kad iki pusės apsemtų, ir troškinkite, kol suminkštės daržovės.
  6. 6. Iki pabaigos likus apie 5 minutėms, supilkite grietinėlę bei baikite troškinti.
  7. 7. Patiekite ir skanaukite!

Atsiliepimai

Jūratė

Geras! Patikrinta :)
Atsakyti
Vištienos faršo kotletai su pievagrybiais
(5)
Netikras zuikis Velykoms amerikietiškai
(4)
Piemenėlių pyragas su malta mėsa
(7)
Šparaginių pupelių troškinys su mėsa (faršu)
(2)