1. Pirmiausia daržoves bei piegrybus susmulkiname ir apkepiname keptuvėje su aliejumi, pagardiname druska ir pipirais, įberiame prieskonių mišinio ir dar keletą minučių pakepiname. Atvėsiname.
2. Tuomet tešlą uždengiame šlapiu rankšluosčiu bei paliekame maždaug 45 minutėms kambario temperatūroje atšilti.
3. Tada imame vieną tešlos lakštą bei dedame įdaro, susukame ritinėlį. Tešlos kraštus patepame kiaušinio plakiniu.
4. Po to kepame suktinukus įkaitintame aliejuje (aliejus turi apsemti suktinukus), kol šie gražiai apskrus. Iškeptus dedame ant popierinio rankšluosčio, kad nuvarvėtų aliejus. Skanaujame!
Asta
Ačiū, už recepto pasidalinimą. Tikrai labai visiems patiko, ypatingo skalsaus skonio bei labai sotūs. Tik mes nedėjome grybu.
Atsakyti
Asta
Atsakyti