1. Kepsneliai: Stirnieną supjaustykite gabaliukais bei lengvai išmuškite. Kiekvieną mėsos gabaliuką aptepkite garstyčiomis, pabarstykite žolelėmis, druska bei pipirais. Mėsą palikite pasimarinuoti porai valandų.
2. Prieš kepant, apvoliokite kiaušinio plakinyje bei džiuvesėliuose. Kepkite uždengtoje keptuvėje ant šlakelio aliejaus. Apkepkite iš abiejų pusių ant mažos ugnies.
3. Grietinėlės ir voveraičių padažas: Ant gabaliuko sviesto bei šlakelio alyvuogių aliejaus apkepkite kubeliais supjaustytą svogūną. Tada sudėkite marinuotas voveraites, pagardinkite prieskoninėmis žolelėmis, druska bei pipirais. Supilkite grietinėlę ir virkite ant nedidelės ugnies maždaug 20-25 minutes (arba tol kol padažas sutirštės). Sudėkite krapus bei petražoles.
4. Galiausiai patiekite šiltose lėkštėse - sudėkite kepsnelius, apipilkite padažu bei padarykite (jeigu norisi) ryžių bokštelį. Skanaukite!
5. Rekomendacija: Daugiau kepsnelių receptų rasite: Kepsneliai.
Atsiliepimai