Kiaulienos kotletai, pagardinti daržovių ir prieskonių mišiniu, yra sotus ir skanus patiekalas, puikiai tinkantis šeimos pietums ar vakarienei. Trintų daržovių pasta, pagaminta iš paprikos, svogūnų, česnakų ir krapų, suteikia kotletams ypatingo skonio ir švelnumo. Marinuojant faršą su daržovėmis, kiaušiniais ir prieskoniais, skoniai puikiai susilieja, o kepant orkaitėje, kotletai tampa traškūs iš išorės ir sultingi viduje. Įdubimai kotletuose gali būti naudojami papildomiems priedams, tokiems kaip sūris ar padažas, suteikiant patiekalui dar daugiau skonio ir tekstūros.
Redaktorės Vaidos komentaras - į faršo masę galima įmaišyti tarkuoto sūrio, tiks mocarela ar paprastas fermentinis. Garnyrui prie kotletų, žinoma, puikiai derės puri bulvių košė, birūs ryžiai ar perlinis kuskusas.
Atsakinėjama į Komentarą