Šios bulvių salotos - mišrainė su saldžiarūgščiais marinuotais agurkais ir obuoliais yra gaminamos nesudėtingai, tik reikia žiūrėti, kad bulvės nebūtų miltingos (su jomis salotos būtų sausos, o bulvių kubeliai neišlaikytų savo formos), agurkai - saldžiarūgščiai ir skanūs (rauginti čia netinka), o svogūnas - raudonas (geltonas yra pernelyg aštrus).
Kaparėliai ir obuolys... Jie į šias salotas kartais dedami, o kartais ne, arba dedamas tik kuris nors vienas iš šių ingredientų. Aš dėjau ir kaparėlius, ir obuolį (naudojau saldžiarūgštį antaninį), bet jeigu jūs, nemėgstate kaparėlių, galite jų ir nedėti. Salotos paprastai gardinamos grietinės ir majonezo mišiniu, actu ir/ar citrinos sultimis, garstyčiomis, pipirais, o norint - ir prieskoninėmis žolelėmis.
Atsakinėjama į Komentarą