Šie kepti bulvių ir mėsos blynai – puikus pasirinkimas sotiems pietums ar vakarienei. Švelnios, pasūdytos bulvių košės pagrindas puikiai dera su sultingu, prieskoniais gardintu maltos mėsos įdaru, praturtintu lengvai karamelizuotais svogūnais. Orkaitėje lengvai apskrudę blynai įgauna malonią tekstūrą – išorė tampa traški, o vidus išlieka minkštas ir aromatingas. Šis patiekalas lengvai paruošiamas ir labai universalus – puikiai tiks tiek šventiniam stalui, tiek kasdieniam šeimos maistui.
Redaktorės Vaidos komentaras - turbūt dauguma iš mūsų esamę ne kartą valgę žemaičių blynus, tai visiška vaikystės klasika ir tas naminis maistas, kuris jaukiai sušildo. Norintiems tokius blynus kepti su mažiau riebalų, kepimas orkaitėje yra puiki alternatyva.