1. Pagrindas: Pradžioje sausainius sumalkite smulkintuvu. Sumaišykite juos su išlydytu sviestu. Kepimo formos dugną išklokite su kepimo popieriumi. Berkite sausainius, gerai juos prispauskite ranka prie dugno bei sienelių kraštų. Pagrindą kepkite iki 160 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 15 minučių. Ištrauktą atvėsinkite.
2. Kremas: Kol kepa pagrindas, ruoškite kremą. Kiaušinius lengvai išplakite su cukrumi, vanile bei druska. Tuomet šaukštu sumaišykite su maskarpone bei grietinėle. Suberkite bei išmaišykite krakmolą. Po to kepimo formą apvyniokite folija. Pilkite ant pagrindo kremą. Statykite pyragą į didesnę formą, į kurią pripilta karšto vandens (vandens turi būti maždaug iki pusės pyrago formos), dėkite į iki 160 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę bei kepame maždaug 80 minučių (iškepusio torto kraštai būna tvirti, o viduriukas turi truputį judėti; kepimo laiką pasirinkite pagal savo orkaitę). Palaikykite jį praviroje orkaitėje 20 minučių, tada išimkite, visiškai atvėsinkite bei dėkite į šaldytuvą (geriausia visai nakčiai).
3. Vyšnių užpilas: Krakmolą išmaišykite vandenyje. Visus produktus pilkite į puodą, užvirinkite bei maišydamos pavirkite kelias minutes, kol skystis ima tirštėti. Atvėsinkite bei užpilkite ant torto. Skanaukite!