Skanūs ir sveiki moliūgų blynai pusryčiams pradingsta akimirksniu! Nesvarbu, kiek gaminu, jų mano šeimai visada mažai. O jeigu norisi dar pagardinti, su jie gaunasi obuoliais jie dar skanesni. Nors yra daugybe blynų receptų, šiandien rekomenduoju išmėginti būtent šį. Nenusivilsite!
Kad blynai pavyktų be būdingo moliūgų kvapo, jie tur4t7 būti ruošiami iš muskatinių veislių moliūgų. Tokios rūšies moliūgai praktiškai neturi kvapo, o minkštimas yra ryškiai oranžinis, švelnus, sultingas ir tikrai saldaus skonio. Kartais toks moliūgas net primena melioną.
Jeigu susidūrėte su kvapniu moliūgu, prieš gamindami, sutarkuojame jį ir 6 minutėms įdedame į mikrobangų krosnelę. Jeigu mikrobangų krosnelės neturite, moliūgą galite apkepti arba apvirti verdančiame vandenyje. Gaminimą tęsiame, kai moliūgas pilnai atvėsta.