Paįvairinimui šiandien noriu su Jumis pasidalinti avižinių dribsnių pyrago receptu, kuris yra ne tik gardus, bet ir sveikas, nes nėra naudojama jokio pridėtinio cukraus ar miltų! Po truputį vasaros sezonui artėjant, kai norisi kažko gardaus, rekomenduoju pamėginti šį desertą, o gi taip malonu skanauti be jokios sąžinės graužaties. Improvizacija virtuvėje itin pasiteisino, kepant virtuvė paskendo apelsinų aromate, vis tikėjausi, kad ir skonis bus ne ką prastesnis, na ir ką, mano viltys manęs visiškai nenuvylė! Net ir mano tėčiui, kuris į mano tokius sveikuoliškus receptus žiūri kiek kreivokai, skanavo ir "nesispyriojo", o vėliau net paklausė, ar dar kažkiek liko?
Beje, gaminant nėra būtina dėti chia sėklų, sėmenų bei sėlenų, vietoje jų galite dėti razinas, riešutus ar panašiai. Jei namie nėra blenderio vietoje apelsino galima dėti tarkuotus obuolius, o bananus tiesiog sutrinti šakutės pagalba.