Svieste kepta menkė

Ingredientai

    • 1 menkė
    • truputis druskos
    • žuvies prieskonių
    • sviesto
    Tešlai:
    • 1 kiaušinis
    • 0,5 stiklinės vandens
    • truputis druskos
    • miltų

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia pasūdome žuvį, apibarstome prieskoniais ir pusę valandos palaikome uždengtame inde.
  2. 2. Tada paruošiame vidutinio tirštumo tešlą, tešloje apvoliojame menkę. Žuvį dedameį keptuvėje įkaitintą sviestą, apkepame, vėl dedame į tešlą ir vėl toliau kepame. Kepame ant nedidukės ugnies.
  3. 3. Tiekiame karštą su virtomis bulvėmis, daržovėmis.
  4. 4. Rekomendacija: Daugiau menkės receptų rasite: Menkės receptai.

Atsiliepimai

Orkaitėje kepta menkės filė su daržovėmis
(22)