Šis receptas – svieste kepti baravykai - greitas ir paprastas būdas paruošti gardžius keptus grybus su petražolėmis. Nuplovus ir supjausčius grybus, jie kepami svieste, kol gražiai apskrunda, ir pagardinami druska bei pipirais. Šviežios petražolės suteikia patiekalui gaivumo ir malonaus aromato. Tai puikus užkandis ar garnyras, kuris tinka tiek prie mėsos, tiek kaip lengvas vegetariškas patiekalas. Sviestas kartu su grybų natūraliu skoniu sukuria švelnų, tačiau aromatingą derinį, kuris patiks įvairių skonių mėgėjams.
Redaktorės Vaidos komentaras - tokie grybai gali būti puikus garnyras prie mėsos ar žuvies patiekalų. Taip pat galima dėti ant skrudintos duonos riekės, gausis gardus sumuštinis. Klasikinis patiekimas - su virtomis bulvėmis. O jeigu kepant grybus įpilsite šiek tiek grietinėlės, gausite puikų padažą makaronams.
Daugiau įvairių receptų ką pagaminti iš grybų galite
rasti čia.