Tagliatelle makaronai su faršu, pomidorų padažu ir sūriu

2024-01-29 Autorius oSkanu.lt

Tagliatelle makaronai su faršu, pomidorų padažu ir sūriu
Labai gardus būdas paruošti Tagliatelle makaronus su faršu. Jeigu tik norisi pasilepinti ir palepinti savo šeimą, būtinai pamėginkite.

Beje, šiam receptui galite pasigaminti ir naminius Tagliatelle makaronus, kad nereikėtų jų pirkti parduotuvėje. :)

Taip pat jau esu rodžiusi kelis skirtingus variantus, kaip galima gamintis makaronus su faršu:
- makaronai su faršu, kepti orkaitėje;
- greitai pagaminami makaronai su faršu ir pievagrybiais;

O dabar imamės gamybos! 

Ingredientai

    • kiaulienos ir jautienos faršo: ~250 gramų (arba vien kiaulienos faršo)
    • makaronų "Tagliatelle": 400 gramų
    • svogūnų: 1 (nedidelio)
    • pomidorų padažo: ~2-3 valgomųjų šaukštų
    • augalinio aliejaus: 2 valgomųjų šaukštų
    • sviesto: nedidelio gabaliuko
    • druskos
    • maltų juodųjų pipirų
    • baziliko
    • tarkuotas fermentinis sūris: pagal skonį (patiekimui)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia smulkiai susipjaustykite svogūną.
  2. smulkiai pjaustomas svogūnas
  3. 2. Tada keptuvėje ištirpinkite sviestą.
  4. sviestas tirpinamas keptuvėje
  5. 3. Pilkite vieną šaukštą alyvuogių aliejaus ir įkaitusiuose riebaluose pakepinkite smulkiai supjaustytą svogūną.
  6. 4. Kai jau apkepinsite svogūną, į keptuvę dėkite mėsos faršą ir kepkite pamaišant, kol faršas iškeps.
  7. 5. Pagardinkite druska, prieskoniais ir dėkite pomidorų padažo. Gerai išmaišykite.
  8. 6. Makaronus išvirkite pasūdytame vandenyje su šaukštu aliejaus pagal instrukcijas ant pakuotės.
  9. verdami tagliatelle makaronai
  10. 7. Nusunkite ir dėkite į keptuvę su keptu mėsos faršu.
  11. 8. Gerai išmaišykite, dar šiek tiek pakepinkite ir dėkite į lėkštes.
  12. 9. Patiekite apibarstę sūriu ir skanaukite!
Senovinis sultingas maltos mėsos kepsnys - netikras zuikis su glazūra
(5)
Graikiška musaka (moussaka) - mėsos ir baklažanų apkepas
(3)
Maltos mėsos zrazai su įdaru
(37)