Tefteliai pomidorų padaže

Ingredientai

    • kiaulienos faršas: 450 gramų
    • prieskoniai maltai mėsai
    • kiaušiniai: 1
    • batonas išmirkytas piene: 1 riekutės
    • aliejus: kepimui
    • pomidorų padažas: 100 mililitrų
    • sultinys arba vanduo: 100 mililitrų

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pradžioje į faršą berkite prieskonius, muškite kiaušinį, dėkite išmirkytą bei sutrupintą batono riekelę. Tada viską gerai išmaišykite. Darykite kukuliukus bei iškepkite keptuvėje su aliejumi.
  2. 2. Tuomet į puodą pilkite vandenį, pomidorų padažą, dėkite teftelius bei patroškinkite maždaug 5 minutes.
  3. 3. Garnyras jau kokio širdis geidžia. Pas mus bulvių košė ir rauginti agurkėliai bei konservuoti žirneliai. Skanaus!

Atsiliepimai

Piemenėlių pyragas su malta mėsa
(7)
Čili troškinys ant laužo su faršu
(4)
Daržovėmis įdaryti faršo lizdeliai su sūriu, kepti orkaitėje
(19)