Tiršta konservuotų pupelių sriuba su faršu, konservuotais pomidorais ir kukurūzais

2017-10-17 Autorius oSkanu.lt

Tiršta konservuotų pupelių sriuba su faršu, konservuotais pomidorais ir kukurūzais
Tokia tiršta konservuotų pupelių sriuba su faršu, konservuotais pomidorais ir kukurūzais gaunasi labai skani ir niekada nenuvilianti. Aš ją tikrai labai dažnai gaminu savo šeimai ir dar niekada negirdėjau nusiskundimų, o tik pagyrimus, kad buvo labai skanūs pietūs. Dabar atėjo ir Jūsų eilė pamėginti pasigaminti ir nustebinti ne tik save, bet ir savo šeimą labai skaniu patiekalu. Nepamirškite komentarų skiltyje palikti atsiliepimo, ką galvojate apie šį receptą. :)

Ingredientai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Puode įkaitiname aliejų, suberiame smulkintus svogūnus, maišydami pakepiname porą minučių,
  2. 2. Tada įspaudžiame česnaką, suberiame aitriosios paprikos miltelius, dar pakepame 1 min.
  3. 3. Sudedame jautienos faršą, nuolat maišome, kad faršo gabalėliai nesušoktų, kepame, kol mėsa pakeis spalvą.
  4. 4. Suberiame kubeliais supjaustytą papriką ir susmulkintus pomidorus, supilame sultinį, pasūdome druska. Užviriname, sumažiname ugnį, viriname 30 min.
  5. 5. Baigdami virti sudedame nusunktas pupeles ir kukurūzus, pagardiname sriubą pipirais, jei reikia, dar pasūdome ir pavirame apie 5 minutes. Tiekiame su baltos duonos riekele.
  6. 6. Patarimas: Jei mėgstate aštrų maistą, tuomet į sriubą įmaišykite susmulkintą aitriosios paprikos ankštį.
  7. 7. Rekomendacija: Daugiau pupelių sriubų receptų rasite: Pupelių sriubos.
Malta mėsa - maltinukai tešlos krepšeliuose
(2)
Čičinsko kepsniai
(35)