1. Pirmiausia svogūnus nulupame, smulkiai supjaustome bei pakepiname keptuvėje, kol suminkštės, ir nukeliame nuo ugnies.
2. Tuomet kiaulieną nuplauname, supjaustome gabalėliais bei suberiame į puode verdantį sultinį. Verdame maždaug 15 minučių.
3. Tada bulves bei morkas nuskutame ir nuplauname. Pusę bulvių bei morkų supjaustome gabalėliais, o likusias – smulkiai sutarkuojame ir sukratome į puodą. Verdame maždaug 20 minučių.
4. Po to nuplautas paprikas supjaustome, išimame sėklas bei supjaustome gabalėliais, suberiame į puodą ir išmaišome. Paverdame dar maždaug 5-7 minutes.
5. Paskui nuplautus pomidorus supjaustome gabalėliais bei sumetame į puodą. Įmaišome pomidorų pastą, raudonojo vyno actą, prieskonius, nutarkuotą vienos citrinos žievelę, pakepintus svogūnus, paverdame maždaug 5 minutes. O galiausiai įmaišome grietinę. Skanaujame!
6. Patarimas: Jeigu norisi tirštesnio šio patiekalo varianto, du šaukštus miltų išmaišome su puse stiklinės pieno, pabaigoje supilame į patiekalą ir maišydamos dar sykį užviriname.