Tofu - tai man asmeniškai labai patinkantis sojų pupelių sūris. Sojų pieną, varškę, sūrį, jogurtą labai dažnai naudoja savo racione veganai (bet ir ne tik jie), keičiantys jais ne tik gyvulinės kilmės, bet ir pieniškus produktus. Geros kokybės sojų produktai - itin sveikas, augalinės kilmės baltymais turtingas maistas, galintis suteikti vegetarinei virtuvei begalinės įvairovės, bet tokie koncentruoti produktai mityboje turėtų būti vartojami su saiku ir ne kasdien.
Šis mūsų šeimos labai pamėgtas patiekalas skirtas nuolatos skubantiems ir yra paruošiamas akimirksniu; leidžia pasireikšti Jūsų fantazijai, yra be galo spalvingas, patrauklus akiai ir yra skanus. Reikia vos kelių gabaliukų spalvingų daržovių, medinių iešmelių ir tofu sūrio.
Patarimai:
- Jeigu gamindami iešmelio turinį gerai suspausite, kad nebūtų tarpų, "tofu" prisigers kepamų daržovių sulčių ir skonio.
- Galima patiekti su sojos arba su bet kokiu kitokiu mėgstamu padažu, pavyzdžiui, pomidorų.
Iš nurodytų ingredientų kiekių man gavosi 10 iešmelių.
Laura
Atsakyti