miltai: 200 gramų (gal ir kiek daugiau gali prireikti)
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių pradėkite gaminti kremą. Kiaušinį sutrinkite su cukrumi ir miltais. Tuomet sudėkite kambario temperatūroje stovėjusį, jau minkštą sviestą. Varškę sujunkite su pirminiais produktais. Puodą su ingredientais statykite ant labai mažos ugnies. Neišsigąskite, kremas virimo pradžioje bus skystas, bet į pabaigą ims neblogai tirštėti. Toks ir bus mūsų verdamo kremo virimo tikslas. Tik nepamirštame dažnai maišyti, kad nesviltų apačia.
2. Kitas mūsų žingsnis, tai tešlos pasiruošimas. Jai reikalingus ingredientus sumaišykite. Tešlą padalinkite į keturias lygias dalis. Iškočiokite, kepkite skardoje kiekvieną lakštą (180 laipsnių temperatūroje, 15 minučių).
3. Būtinai, kai tik išimame lakštą iš orkaitės, kol jis dar nėra atvėsęs apipjaustome pagal pageidaujamą būsimo torto formą. Atraižas paliekame papuošimui. Pertepkite dar karštu kremu, palikite tortą pastovėti kambario temperatūroje, po to dėkite į šaldytuvą. Mėgaukitės:)
4. Rekomendacija: Daugiau tortų receptų rasite: Tortai.
Rita
Kepiau, patiko, tikrai skanus, receptūrą teisinga
Atsakyti
Rita
Atsakyti