1. Iš pradžių triušienos mėsą nuimkite nuo kaulų bei supjaustome nedideliais kubeliais. Į dubenį išspauskite citrinos sultis, įdėkite garstyčias, medų, druską, pipirus bei prieskonine žoleles.
2. Tuomet į marinatą įdėkite mėsą bei gerai išmaišykite. Palikite maždaug 60 minučių marinuotis.
3. Po to kubeliais susmulkintą česnaką bei svogūną apkepkite šlakelyje aliejaus. Kai svogūnai pasidarys skaidrūs, sudėkite mėsą. Apkepkite ją iš visų pusių, kol gražiai paruduos. Sudėkite juostelėmis supjaustytas morkas, įpilkite vandens tiek, kad apsemtų troškinį. Pagardinkite prieskoninėmis žolelėmis, pipirais bei druska.
4. Uždenkite bei troškinkite maždaug pusvalandį. Sudėkite marinuotas voveraites ir grietinę bei dar patroškinkite maždaug 10 minučių.
5. Galiausiai patiekite su virtais ryžiais. Jeigu jų nėmėgstate, labai skanu ir be jų. Skanaus!
6. Rekomendacija: Daugiau voveraičių troškinių receptų rasite: Voveraičių troškiniai.