1. Iš pradžių jautieną nuplaukite, nusausinkite bei supjaustykite nelabai dideliais gabaliukais. Keptuvėje įkaitinkite aliejų bei apkepinkite jame ant didelės kaitros jautienos gabaliukus, kol šie dailiai apskrus. Tuomet pilkite į keptuvę 100 mililitrų sultinio bei troškinkite uždengusios ant silpnos kaitros apie 40 minučių, kol mėsa bus pakankamai minkšta.
2. Tada kiaulienos šoninę supjaustykite plonomis juostelėmis bei apkepinkite kitoje keptuvėje. Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais, sudėkite į keptuvę su šonine bei kepkite maždaug 5-7 minutes, vis pamaišydamos. Po to viską supilkite į keptuvę su jautiena, pilkite vyną bei keletą minučių patroškinkite. Dėkite juostelėmis supjaustytus saulėje džiovintus pomidorus, pasmulkintas alyvuoges, pilkite likusią dalį sultinio, berkite prieskonius, išmaišykite bei vėl uždengusios troškinkite, kol mėsa bus visiškai minkšta.
Atsakinėjama į Komentarą