Troškinta vištiena su daržovių padažu

2018-04-21 Autorius Shutterstock

Troškinta vištiena su daržovių padažu

Ingredientai

    • vištų: 1 (arba atskiros jos dalys)
    • svogūnų: 2
    • pomidorų: 4
    • imbiero: 1 gabaliuko
    • česnako: 1 skiltelės
    • druskos: pagal skonį
    • lauro lapų: 1
    • maltų juodųjų pipirų: pagal skonį
    • čili pipirų: pagal skonį

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių vištą supjaustome gabalais, įtriname su druska bei pipirais ir dedame į riebalais išteptą troškinimo indą su dangčiu.
  2. 2. Tuomet šalia suberiame susmulkintus svogūnus, nuluptus bei supjaustytus pomidorus, imbierą, česnaką ir lauro lapą.
  3. 3. Įpilame šiek tiek vandens (apie 2 centimetrus nuo dugno), puodą uždengiame bei dedame į orkaitę.
  4. 4. Kepame maždaug 40 minučių iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje.
  5. 5. Po 40 minučių orkaitę išjungiame, bet puodą dar paliekame bent 10 minučių.
  6. 6. Tada patiekiame su virtais ryžiais. Skanaujame!
  7. 7. Rekomendacija: Daugiau troškintos vištienos receptų rasite: Troškintos vištienos receptai.
Lietinių keksiukai su vištienos ir daržovių įdaru
(3)
Cezario salotos su vištiena, sūrio krepšeliuose
(1)
Višta puode (susmulkinta ir troškinta gabaliukais)
(2)
Vištienos kukuliai su sūriu ir naminiu pomidorų padažu
(2)