1. Iš pradžių vištienos sparnelius gerai nuplauname bei nusausiname. Pabarstome druska ir pipirais bei leidžiame pora valandų pasimarinuoti.
2. Tuomet keptuvę gerai įkaitiname, pilame alyvuogių aliejaus arba skysto sviesto šiek tiek ir višitenos sparnelius apkepame iš kiekvienos pusės po maždaug 3 minutes.
3. Tuomet dedame juos į mažą puodą. Perlines kruopas gerai nuplauname bei nuvarvinusios suberiame ant sparnelių. Šone priglaudžiame griežinėliais supjaustytas morkas, nuskustas bulves ir svogūną.
4. Užspaudžiame 2 valgomuosius šaukštus. koncentruotos pomidorų tyrės, įdedame vištienos sultinio kubelį bei užpylusios vandeniu leidžiame užvirti.
5. Po to prisukame ugnį, uždengiame bei leidžiame maždaug 25 minutes troškintis.
6. Po 25 minučių sudedame griežinėliais supjaustytą cukiniją, suberiame susmulkintą česnaką, jei trūksta vandens - dar įpilame, paskaniname druska bei leidžiame toliau troškintis, kol vištienos sparneliai visiškai išsitroskins. Tai turėtų užtrukti dar apie 20 minučių. Patiekiame su šviežiomis petražolėmis. Mėgaujamės!
7. Rekomendacija: Daugiau receptų iš vištienos sparnelių rasite: Vištienos sparneliai.