Troškintos įdarytos paprikos su malta mėsa

Ingredientai

    • saldžiosios paprikos: 4
    • malta mėsa: 600 gramų (naudota kiauliena)
    • česnakas: 3 skiltelių
    • druska
    • juodieji pipirai
    • mėgstami žolelių prieskoniai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių maltą kiaulieną sumaišykite su prieskoniais.
  2. 2. Paprikas nuplaukite ir nupjaukite "kepurę".
  3. nupjaunama paprikų kepurė
  4. 3. Iš paprikų išimkite sėklytes ir baltą membraną.
  5. 4. Tuomet į kiekvieną paprikos dalį įdėkite įdaro su "kalneliu", jas sudėkite į puodą (po apačia padėkite folijos, kad paprikos neprisviltų), užpilkite vandeniu bei virkite maždaug pusvalandį. Patiekite ir skanaukite!
  6. 5. Rekomendacija: Daugiau receptų iš paprikų rasite: Paprikos.

Atsakinėjama į Komentarą

Mėsos kukuliai su česnakiniu sviesto padažu
(1)
Pica su malta mėsa ir grybais
(1)
Piemenėlių pyragas su malta mėsa
(7)