1. Iš pradžių apkepinkite supjaustytus svogūnus, sudėkite šiaudeliais supjaustytas morkas. kepinkite iki svogūnai dailiai apskrus (maždaug 7-10 minučių). Sudėkite šviežias kepenėles.
2. Tada atskiroje keptuvėje paruoškite baltą padažą, ištirpindamos sviestą bei sudėdamos miltus. Ant mišinio supilkite stiklinę sultinio. Pakaitinkite kol pradės tirštėti.
3. Kelias minutes pakepinus kepenėles sudėkite druską, pipirus ir maltus lauro lapus, supilkite padažiuką.
4. Tada uždengusios dangčiu troškinkite dar maždaug 10 minučių. Įberkite jei trūksta prieskonių. Palaikykite išjungtą bei uždengtą dangčiu dar apie 5 minutes.
5. Patiekite su šviežiomis bulvėmis su lupenomis. Labai gardu. Skanaus!
Atsiliepimai