Varškinės bandelės su obuolių įdaru

2017-10-17 Autorius oSkanu.lt

Varškinės bandelės su obuolių įdaru

Ingredientai

    Tešlai:
    • miltai: 300 gramų
    • varškė: 125 gramų
    • cukrus: 100 gramų
    • pienas: 100 mililitrų
    • aliejus: 75 mililitrų
    • kepimo milteliai: 1 pakelio
    • kiaušiniai: 1 (bandelių aptepimui)
    • druska: trupučio
    Įdarui:
    • obuoliai: 4
    • cukrus: 1 šaukšto
    • sviestas: 1 šaukšto

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pradžioje obuolius nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Keptuvėje išlydykite sviestą, suberkite obuolius bei cukrų. Uždengusios keptuvę obuolius kepinkite, kol suminkštėja (maždaug 5 minutes).
  2. 2. Tuomet tešlai skirtus produktus išmaišykite rankomis. Padarykite maždaug 10 vienodų rutuliukų. Tada iškočiokite, į vidurį įdėkite obuolių įdaro, gražiai užlankstykite bei dėkite į skardą. Aptepkite su plaktu kiaušiniu.
  3. 3. Po to kepkite 180 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 20–25 minutes. Skanaukite! Labai gardu su pienu.
Legendinės cinamoninės bandelės su kreminio sūrio glajumi
(7)
Bao bandelės su traškia vištiena
(3)
Bemielės cinamoninės bandelės su riešutais
(4)