Autorius apie receptą
Visa ši savaitė galima sakyti buvo tikra baklažanų savaitė, kuo be abejonės skųstis negaliu, nes buvo tikrai ypatingai skanu. Nors iš tikrųjų, jei ne mano vyras, baklažanas mano virtuvėje apsilankytų tikrai gerokai rečiau, bet kadangi jis baklažanus tiesiog dievina, tai aš ir gaminu, o kad nepabostų jau įprasti receptai, kaip baklažanas
pomidorų padaže, tenka sugalvoti ką nors naujo.
Anksčiau, kai tik pradėjau savo kulinarinę kelionę, receptus sekdavau labai atidžiai, matuodavau kiekvieną prieskonių šaukštelį ir jei ko neturėdavau, lėkdavau į parduotuvę nusipirkti, kad tik viskas būtų taip, kaip ir turi būti. Tačiau dabar, po kelių metų praktikos, leidžiu sau paeksperimentuoti ir jei neturiu recepto pati, o vadovaujuosi kitų kūrėjų receptu, tai tik permetu jį akimis ir tada jau žiūriu ką iš viso to galiu pagaminti su turimais produktais. Ir tikrai dažnai pavyksta pagaminti skaniau, nei gaminant tvirtai įsikibus taisyklių. Taigi mano patarimas jums - nebijokit eksperimentuoti ir atrasti naujus skonius!
Atsiliepimai
Marija
Atsakyti