Savo maisto gamyboje ganėtinai dažnai naudoju žemės riešutų sviestą. Neseniai supratau, kad jis yra tinkamas ne tik sveikiems
saldumynams, bet idealiai tinka ir gaminant pagrindinius patiekalus, kurie nėra saldūs. Įprastai riešutų sviesto padažas yra naudojamas įvairiuose azijietiškuose patiekaluose, bet jo skonis nėra toks egzotiškas arba neįprastas, kad nepatiktų ir įprastų skonių gerbėjams.
Tofu su šiuo padažu gaminau tikrai ne vieną kartą ir jis šiuo metu yra vienas iš mano mėgstamiausių. Nors esu bandžiusi kelis šio patiekalo variantus, bet geriausia yra kubeliais supjaustytą tofu sūrį šiek tiek pamarinuoti, tuomet pakepti, kol jis apskrunda. Daržoves galite naudoti pačias įvairiausias ir mėgstamiausias (brokoliai, cukinijos, morkos, žirniai ir taip toliau), bet jeigu norisi kuo greitesnio rezultato, paprikos tinka idealiai!