Veganiški sumuštiniai su humusu

2018-03-12 Autorius oSkanu.lt

Veganiški sumuštiniai su humusu

Ingredientai

    Humusui:
    • 500ml virtų avinžirnių
    • 85ml Tahini padažo (sezamų pasta)
    • 90ml citrinų sulčių
    • 2 skiltelės česnako
    • 1 arbatinis šaukštelis svogūnų granulių
    • 1/2 arbatiniai šaukšteliai sojos padažo (arba druskos pagal skonų)
    • Pipirų (pagal skonį)
    • 85ml Vandens
    Sumuštiniui:
    • juodos duonos
    • raudonųjų kopūstų
    • Moliūgų sėklų

    Recepto paruošimas

  1. 1. Humusui skirtus ingredientus sudėkite į trintuvą ir trinkite kol pasidarys vientisa masė. Ingredientus galite dėti pagal skonį, jei mėgstate sūriau įpilkite daugiau sojos padažo, jei norite aštriau tada dėkite česnako. Humusą galite laikyti pora dienų šaldytuve.
  2. 2. Tepkite paruoštą humusą ant juodos duonos, uždėkite pjaustyto kopūsto ir pabarstykite moliūgų sėklų. Skanaukite!
  3. 3. Patarimas: Patariama moliūgų sėklas prieš valgant pabrinkinti.
Kriaušių keksiukai be kiaušinių
(1)
Marinuoto tofu vieno kąsnio užkandis su agurkais
(1)
Trinta veganiška keptų morkų sriuba
(3)
Veganiški karšti sumuštiniai su Tofu "vištiena"
(1)
Veganiškas indiškas tofu karis - troškinys (Butter Masala)
(2)
Morkų pyragas be kiaušinių
(1)