1. Pradžioje į puodą sudedame vištienos krūtinėles, įpilame šaukštą sojų padažo bei užpilame vandeniu. Kai užvirs, sumažiname ugnį bei lėtai verdame maždaug 15-20 minučių. Išvirusią vištieną išimame su kiaurasamčiu bei kiek pravėsusią "suplėšome" vienodo dydžio gabaliukais.
2. Tuomet mažoje sausoje keptuvėje sumaišome anakardžius, aitriąją papriką bei žiupsnį druskos. Nustatę vidutinę kaitrą paskrudiname kelias minutes.
3. Tada keptuvėje įkaitiname aliejų.
4. Sudedame šiaudeliais pjaustytą raudonąją papriką. Kepame keletą minučių, kol paprika šiek tiek suminkštės. Vėliau dedame stambiai pjaustytus laiškinius svogūnus, pamaišome.
5. Supilame sojų padažą, citrinos sultis, medų, sudedame smulkiai pjaustytą česnaką, tarkuotą imbierą bei trumpai pakaitiname. Galiausiai dedame vištienos gabaliukus bei viską išmaišome.
6. Galiausiai patiekiame su ryžiais bei ant viršaus užberiame keptus anakardžius. Skanaus!