Vištiena raugintų kopūstų patale | Receptas

Ingredientai

    • rauginti kopūstai: 1 kilogramo
    • vištienos kumpeliai: 1 kilogramo (arba šlaunelės)
    • vanduo
    • cukrus: 3 valgomųjų šaukštų
    • druska
    • pipirai
    • česnakas

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių vištieną pagardiname druska, pipirais bei česnaku, paliekame pasimarinuoti.
  2. 2. Tuomet raugintus kopūstūs, jei rūgštūs, perplauname bei išmaišome cu cukrumi.
  3. 3. Aš pati kepiau kepimo rankovėje 190 laipsnių temperatūris, po pusvalandžio prakerpame ir dar pakepame 30 minučių. Arba galite kepti aliejumi išteptame kepimo inde. Dedame kopūstus, užpilame šiek tiek vandens, sudedame vištą. Uždengusios folija kepame apie pusvalandį, nuimame ją ir dar kepame 30 minučių. Skanaus!

Atsiliepimai

Vištienos kotletai su nuostabiu grietinėlės padažu
(1)
Sluoksniuotos tešlos kyšas su cukinija, vištiena ir sūriu
(4)
Vištiena kepta orkaitėje su alumi ir žolelėmis
(1)
Apelsinų sultyse troškinta vištiena
(4)
Aromatinga Teriyaki vištiena
(3)
Vištienos kebabas
(12)