3. Tuomet vištienos krūtinėles perpjaukite skersai kiekvieną į dvi dalis. Pabarstykite druska ir pipirais, pavoliokite miltuose bei dėkite į keptuvę su įkaitintu aliejumi. Taip pat šalia vištienos į keptuvę sudėkite ir obuolių skilteles. Vištieną kepkite, kol abi pusės bus dailios gelsvos spalvos. Obuolių skilteles irgi apverskite.
4. Po to medų sumaišykite su krakmolu bei garstyčiomis. Supilkite obuolių sidrą bei išmaišykite.
5. Viską supilkite į keptuvę bei troškinkite ant mažos ugnies maždaug 10 minučių. Jeigu norisi, pasūdykite. Labai tinka šalia virti ryžiai. Skanaukite!
6. Pastebėjimas: Šį kartą sidro neturėjau, vietoje jo pyliau baltą sausą vyną, bet prieš tai gaminant su sidru gal pasirodė skaniau, nors didelio skirtumo nejutau.:)