1. Iš pradžių vištienos blauzdeles įtriname su nurodytais ingredientais bei paliekame keletą valandų pasimarinuoti. Po to sudedame į kepimo indą, apšlakstome aliejumi bei išsikepame iki norimo traškumo (160-170 laipsnių temperatūra).
2. Tuomet svogūną susipjaustome griežinėliais bei apkepame iki skaidrumo šlakelyje alyvuogių aliejaus. Sudedame plonai supjaustytas morkas bei toliau maždaug 5 minutes kepame. Po to sudedame taip pat plonai supjaustytą cukiniją bei vėl kepame maždaug 10 minučių.
3. Paskui paskaniname druska ir pipirais, įspaudžiame česnako ir supilame pomidorų tyrę, taip pat užpilame dar puse puodelio karsto vištienos sultinio. Atidengtą troškiname kol vandenukas nugaruos.
4. Sudedame į lėkštes su vištiena. Patiekiame ir skanaujame!