1. Padažas Gilesnėje keptuvėje, svieste pakepinkite smulkiai supjaustytą svogūną bei pievagrybius, pagardinkite prieskoniais ir kepkite maždaug 3-4 minutes. Sudėkite sutraiškytus česnakus bei dar apie 60 sekundžių pakepkite. Sudėkite šakute sutrintus pomidorus, berkite cukrų ir grietinę, išmaišykite, jei reikia dar įdėkite prieskonių. Ugnį sumažinkite iki minimumo bei palikite troškintis.
2. Kukulaičiai: Į dubenį sudėkite visus ingredientus, kurie nurodyti kukuliams, gerai viską išmaišykite. Tada drėgnomis rankomis formuokite apvalius kukulius bei apkepkite juos keptuvėje. Apskrudusius sudėkite į padažą, supilkite vyną bei išmaišykite. Padidinkite ugnį bei troškinkite maždaug 5 minutes. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių temperatūros. Kukulius bei padažą sudėkite į kepimo skardą ispauskite spjaustytą mocarelos sūrį bei maždaug 15 minučių dėkite į orkaitę. Pabaigoje, jei norisi, galite apibarstyti sūriu. Fantastiškai skanu valgyti su bulvių koše. Skanaus!