Vištienos kulšelės arba blauzdelės džiuvesėliuose

2018-08-08 Autorius Neringos užrašai

Vištienos kulšelės arba blauzdelės džiuvesėliuose

Ingredientai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių vištienos blauzdeles arba kulšeles išmarinuokite su prieskoniais, druska bei pomidorų padažu bent pora valandų.
  2. 2. Tuomet imkite kiekvieną vištienos gabaliuką, gerai išvoliokite džiuvesėliuose bei dėkite į kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą.
  3. 3. Po to kepkite maždaug 25-30 minučių iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje. Skanaukite!
Naminis kebabas lavaše su vištiena
(7)
Užkandinis vištienos pyragas
(10)
Salotos su iceberg salotomis ir vištienos file
(1)
Raudonų pupelių ir vištienos sriuba su grietinėle
(1)