Vištienos suktinukas su medumi

Ingredientai

    • vištienos file
    • medus
    • česnakas
    • įvairios džiovintos žolelės (raudonėliai, mairūnas, bazilikas, pagal skonį)
    • sviesto gabaliukas: kepimui
    • druska
    • pipirai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pradžioje vištienos filė perpjaukite į dvi bei praskleiskite, paviršių suraižykite peiliu bei pamuškite. Mėsą gerai įtrinkite su prieskoniais bei palikite marinuotis bent 90 minučių.
  2. 2. Prieš kepant, vištienos vieną pusę patepkite su medumi bei suvyniokite suktinuką. Kepkite ant nedidelės ugnies, o kepimui naudokite sviestą.
  3. 3. Patiekite su pasirinktomis ir mėgiamomis daržovėmis bei sūriu, sojos padažu. Skanaukite!

Atsiliepimai

Makaronai grietinėlės padaže su vištiena
(9)
Grikių apkepas su vištiena ir brokoliais
(1)
Kebabas pitoje su vištiena
(2)
Perlinių kruopų risotto su vištos filė
(2)
Makaronų apkepas su skrandukais ir daržovėmis
(7)