Voveraičių ir cukinijų troškinys

2017-10-17 Autorius Shutterstock

Voveraičių ir cukinijų troškinys

Ingredientai

    • virtos voveraitės: 0,5 litro (galima naudoti ir kitus grybus)
    • sviestas: 100 gramų
    • žiediniai kopūstai: 1
    • cukinijos: 1
    • svogūnai: 1
    • česnakas: 1 skiltelės
    • prieskoninės žoelės (naudotos petražolės, krapai, bazilikai)
    • mėgstami prieskoniai (naudota tik druska ir juodieji pipirai)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Viskas šiame recepte yra labai paprasta. Tiesiog iš pradžių susmulkiname bei svieste apkepame visas daržoves.
  2. 2. Po to sudedame grybus (šiuo atveju voveraites), suberiame prieskonius ir prieskonines žoleles bei troškiname maždaug 15 minučių. Mėgaujamės!
  3. 3. Rekomendacija: Daugiau troškinių receptų rasite: Troškiniai.
Troškinta jautiena su džiovintomis slyvomis
(1)
Vengriškas šernienos troškinys
(2)
Azu - jautienos troškinys su raugintais agurkais
(2)