Aguoniniai lietiniai su varškės - bananų įdaru

Ingredientai

    • kiaušiniai: 3
    • grietinė: 2 valgomųjų šaukštų
    • pienas: 2 stiklinių
    • miltai: 1 stiklinės
    • aguonos: 0,5 stiklinės
    • cinamonas: 1 arbatinio šaukštelio
    • cukrus: 6 valgomųjų šaukštų
    • varškė: 400 gramų
    • bananai: 2

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių kiaušinius išplakame su 4 šaukštais cukraus, sumaišome su grietine, aguonomis, cinamonu bei miltais, kad nebūtų gumulėlių.
  2. 2. Tuomet iškepame lietinius, palaukiame kol jie truputį atvės bei suminkštės.
  3. 3. Per tą laiką įdarui bananus sutriname bei sumaišome su likusiu cukrumi ir varške.
  4. 4. Tada dedame įdarą ant blyno bei sulankstome į vokelį arba susukame į ritinuką. Skanaujame!
  5. 5. Rekomendacija: Daugiau lietinių receptų rasite: Lietinių receptai.

Atsiliepimai

Laura P.

Piena pamirsot. Ipyliau 1 stikline pabaigoj teslos gaminimo, buvo stipriai per daug, o cia parasyta net 2st.
Atsakyti
Ryžių blynai su sūriu
(3)
Citrininis blynų tortas
(4)