Mėgstantys įvairiausius blynelius, kuriuose naudojama daug daržovių, tikrai pamils ir šiuos. Gaunasi tikrai labai skanūs ir sultingi. Daug nedaugžodžiausiu, tik trumpai pasakysiu, kad išmėginti verta.
Galimos ingredientų alternatyvos
- Vietoje cukinijos galima naudoti patisoną arba moliūgą.
- Morkas galima pakeisti batatais arba pastarnokais.
- Špinatus galima pakeisti rukolos ar mangoldų lapais.
- Avižinius dribsnius galima pakeisti grikių ar quinoa dribsniais.
- Vietoj česnako galima naudoti česnako miltelius (1/4 arbatinio šaukštelio).
Reklama
Patiekalo gaminimo patarimai - Prieš kepant rekomenduojama tešlą palikti pastovėti 5-10 minučių, kad avižiniai dribsniai sugertų drėgmę
- Blynelių masė turi būti vidutinio tirštumo - jei per skysta, įdėkite daugiau maltų dribsnių
- Kepkite ant vidutinės ugnies, kad blyneliai iškeptų tolygiai
- Aliejų keptuvėje keiskite kas 4-5 blynelius
Kalorijos
- Bendras kalorijas kiekis: 850 kcal
- Vienos porcijos (3-4 blyneliai): 283 kcal
Atsakinėjama į Komentarą