Avižiniai čirviniai blynai su bananais, be cukraus ir be kvietinių miltų

2017-10-17 Autorius Edita - Oditėlės blogas

Avižiniai čirviniai blynai su bananais, be cukraus ir be kvietinių miltų
Kartais pusryčiams taip norisi pasmaližiauti kokių nors skanių čirvinių blynelių. Šį kartą pagaminau juos sveikiau - su avižiniais dribsniais. Gavosi tikrai skanūs bei sotūs. Pamėginkite, esu tikra, kad patiks ir Jums.

Iš nurodyto ingredientų kiekio man gavosi 7 blyneliai.

Ingredientai

    • avižiniai dribsniai: 60 gramų
    • kiaušiniai: 4
    • bananai: 2
    • ghi sviestas: 2 valgomųjų šaukštų (arba aliejus)
    • kepimo milteliai: 0,5 arbatinio šaukštelio
    • mėgiamos uogos, vaisiai, skystas medus ar klevų, agavų sirupas

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pradžioje avižinius dribsnius trintuvu sumalame iki miltų bei suberiame į dubenį.
  2. 2. Tuomet į trintuvą sudedame nuluptus bananus, įmušame kiaušinius bei vėl viską sumalame.
  3. 3. Tada gautą masę supilame į dubenį, suberiame kepimo miltelius bei viską gerai išmaišome. Iškepame blynelius (dedame po 3 valgomuosius šaukštus masės).
  4. 4. Po to blynelius pagardiname mėgiamomis uogomis, vaisiais bei apšlakstome medumi, klevų arba agavų sirupu. Skanaujame!
  5. avižinių dribsnių blyneliai su bananais
  6. 5. Rekomendacija: Daugiau čirvinių blynų receptų rasite: Čirviniai blynai.
Lietiniai blynai su varške
(11)
Moliūgų blynai su sūriu
(2)
Mini blynai pusryčiams
(10)
Speltų blynai su šonine ir bananais
(1)