1. Pirmiausia įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros. Tada 24 centimetrų skersmens kepimo formą išklojame su kepimo popieriumi. Dubenyje išsukame sviestą, cukrų bei vanilinį cukrų iki šviesių putų. Toliau plakdamos po vieną įmušame kiaušinius. Miltus sumaišome su kepimo milteliais bei maišydamos įsijojame į tešlą. Įpilame pieną, gerai išmaišome bei sudedame tešlą į kepimo formą.
2. Tuomet išlyginame paviršių bei kepame maždaug 35-40 minučių. Iškepusį biskvitą 10 minučių atvėsiname formoje. Išimame iš formos, nuimame kepimo popierių bei paliekame maždaug 60 minučių vėsti ant grotelių.
3. Po to orkaitę įkaitiname iki 200 laipsnių temperatūros. Ant sausos kepimo skardos suberiame riešutus bei 5 minutes pakepiname orkaitėje. Atvėsiname ir trindamos tarp delnų pašaliname lukštus. Smulkiai sukapojame.
4. Kremas: Šokoladą sulaužome gabaliukais (kad greičiau ištirptų). Karščiui atsparų indą įstatome į karštą, bet ne verdantį vandenį. Sudedame šokoladą ir supilame grietinėlę bei kaitiname maišydamos iki kol masė taps vientisa. Atvėsiname.
5. Išsukame sviestą iki purumo. Palaipsniui įmaišome cukraus pudrą. Plakdamos plona srovele supilame šokoladą. Supilame viename arbatiniame šaukštelyje ištirpintą kavą.
6. Paskui biskvitą perpjauname pusiau. Apatinę biskvito dalį aptepame ketvirtadaliu kremo (galima, jeigu norisi, aptepti spanguolių uogiene). Uždedame antrą biskvito dalį ir aptepame likusiu kremu viršų bei šonus. Torto šonus apibarstome riešutais, o viršų kakava. Papuošiame triufeliais. Padedame maždaug 60 minučių šaltai. Lepinamės!