Baravykų sriuba su bulvėmis ir svogūnais

2021-08-10 Autorius oSkanu.lt

Baravykų sriuba su bulvėmis ir svogūnais
Autorius apie receptą

Viena iš pačių skaniausių grybų sriubų yra sriuba su baravykais. Labai ją mėgstu. :)

Ingredientai

    • baravykai: 500 gramų
    • mėsos sultinys: 2,5 litro
    • svogūnai: 2
    • sviestas: 2 valgomųjų šaukštų
    • bulvės: 4

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių baravykus nuplauname ir supjaustome kubeliais. Užviriname mėsos sultinį ir sudedame baravykus. Verdame maždaug 15 minučių.
  2. 2. Per tą laiką nulupame svogūną ir smulkiai supjaustome. Keptuvėje ištirpiname sviestą ir apkepame svogūną iki auksinės spalvos.
  3. 3. Tuomet bulves nuskutame ir supjaustome kubeliais. Sudedame į sultinį ir verdame 20 minučių. Likus 5 minutėms iki virimo pabaigos sudedame į sriubą apkeptą svogūną.
  4. 4. Sriubą patiekti galima patiekti ir su grietine, ir be jos (priklausomai kaip mėgstate). Skanaus!

Atsiliepimai

Mingailė

Labai paprasta pagaminti, bet tikrai skanu. Mūsų šeimai patiko, gaminsime ir ateityje!
Atsakyti
Baravykų sriuba su bulvėmis ir svogūnais
Keptų pomidorų ir pupelių sriuba su ančiuviais
(1)
Sriuba su antienos krūtinėle ir krevetėmis
(2)
Skani ryžių pomidorinė sriuba su vištiena
(1)
Trinta baklažanų, pomidorų ir paprikų sriuba
(1)