Blynai su bananais ir šilauogėmis

2019-08-09 Autorius Ingrida - Kviečiu į virtuvę

Blynai su bananais ir šilauogėmis
Blynai gaunasi saldūs su bananais ir šilauogėmis, tiesiog tikri pusryčių karaliai. Iškepti blynai. Didelis mėgstamos kavos puodelis ir mintys klaidžioja toli, toli. Tobulam rytui. :)

Ingredientai

    • kiaušiniai: 2
    • kefyras: 200 mililitrų
    • cukrus: 2 valgomųjų šaukštų
    • miltai: 300 mililitrų
    • kepimo milteliai: 1 arbatinio šaukštelio
    • druska: žiupsnelio
    • bananai: 1
    • šilauogės: 2 saujų
    • aliejus (kepimui)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių kiaušinius šluotele išplakite su cukrumi.
  2. 2. Supilkite kefyrą. Suberkite miltus, kepimo miltelius bei druską.
  3. 3. Masę gerai išmaišykite. Bananą supjaustykite griežinėliais, įmaišykite į blynų tešlą.
  4. 4. Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Šaukštu semkite tešlos ir dėkite į keptuvę.
  5. 5. Ant viršaus dėkite po kelias šilauoges. Blynelius apverskite po kelių minučių ir pabaikite kepti.
  6. 6. Patiekite su mėgstamais pagardais ir skanaukite! Labai skanu valgyti su mėgstamu jogurtu. :)
  7. 7. Rekomendacija: Daugiau blynų su bananais receptų rasite: Blynai su bananais.