Blyneliai su majonezu

2020-04-08 Autorius oSkanu.lt

Blyneliai su majonezu

Ingredientai

    • kiaušiniai: 2
    • majonezas: 2 valgomųjų šaukštų
    • cukrus: 2 valgomųjų šaukštų
    • vanilinas: 0,5 arbatinio šaukštelio
    • kepimo milteliai: 0,5 arbatinio šaukštelio
    • druska: 0,5 arbatinio šaukštelio
    • aliejus: 2 valgomųjų šaukštų
    • šiltas virintas vanduo: 0,5 litro
    • kvietiniai miltai: 9 valgomųjų šaukštų

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia į atskirą indą muškite kiaušinius, dėkite majonezą, berkite cukrų, druską, kepimo miltelius ir vaniliną.
  2. 2. Tuomet suberkite sijotus miltus, pilkite aliejų ir permaišykite ingredientus. Štai mūsų blynų tešla su majonezu paruošta.
  3. 3. Keptuvę dėkite ant ugnies ir sutepkite augaliniu aliejumi.
  4. 4. Paskirstykite tešlą po keptuvės paviršių.
  5. 5. Blynelius su majonezu kepkite ant nedidelės ugnies iš kiekvienos pusės, kol pilnai iškeps.
  6. 6. Iškeptus blynus sudėkite į krūvelę, patiekite su mėgstamais pagardais ir skanaukite!

Rita Žemaitytė-Šimonienė

Naudingas
(64)
O kur vanduo? Recepte yra o paruosime nera
Atsakyti

Naudingas
(43)
Vandenuką išgerti, kad troškulį numarinti😂

Genutė

Naudingas
(0)
Neparašė, bet aišku, kad be vandens nebus blynų😆. Aš tai su pienu darau tešlą. Bet čia įdomiau, kad majonezo reikia dėti

Man

Naudingas
(1)
Tai vadinasi Kalesninkai.
Atsakyti

Vida

Naudingas
(0)
Naliesnikai.

Onutėnesa

Naudingas
(5)
Ir majonezas ir aliejus, jau turi būti labai riebūs blyneliai
Atsakyti

GD

Naudingas
(4)
Į kada vandenį pilti? Gal galima vietoj vandens imti pieną?
Atsakyti

egle

Naudingas
(0)
antram punkte parašyta

Livija

Naudingas
(6)
O ar žinote kiek visko nesveiko yra dedama į majonezą?negi be šito š... nebemokate kepti blynelių?
Atsakyti

as

Naudingas
(1)
Na ir kiek ir ko gi į tą majonezą dedama? Gal ir mus apšviesit?

Kodėlčius

Naudingas
(6)
O kada vandenį pilti? Recepte neradau
Atsakyti

Gediminas

Naudingas
(2)
Labai skanu ir sveika
Atsakyti

Asta

Naudingas
(6)
Sveika🫢🫢🫢

Bet

Naudingas
(9)
viska sudejau is karto mikseriu isplakiau miltu is" akies" buvo biski per tiršta vandens salto is krano ir kepu. Skanu ir greita.
Atsakyti

Roma Kimbirauskienė

Naudingas
(12)
Dar negaminau. Tikiuosi kad bus skanūs.😊
Atsakyti

Violeta

Naudingas
(26)
Pilu puse vandens puse pieno. Kam kepimo milteliai ką duoda majonezas?
Atsakyti

ALMA

Naudingas
(11)
Miltų dėjau daugiau
Atsakyti

Jolanta

Naudingas
(29)
O jeigu vietoje vandens pieną arba kefyrą, ar netinka?
Atsakyti

Rasa

Naudingas
(23)
Super. Gavosi net man :)
Atsakyti

Nijolė

Naudingas
(3)
Ir kiek gavosi blynų?

Virgė

Naudingas
(15)
Viskas skanu, tik miltų 3 k. daugiau dėjau. Vis tiek minkšti buvo, bet bent jau neskysti :)
Atsakyti

Ruta Bendikiene

Naudingas
(51)
JEIGU TESLOJ ALIEJUS, TAI KAM DAR PILT I KEPTUVE?
Atsakyti

Algė

Naudingas
(12)
Matyt prasta keptuvė, jei ją reik dar sutepti😅

Jonas

Naudingas
(7)
Kad neprisviltų!

Valdas Valdas

Naudingas
(1)
Sviestu košės nesugadins.

Julė

Naudingas
(42)
Vandenį pilti subėrus miltus, juk be vandens, nebus ir skystos tešlos- galima ir pačioms tą suprasti
Atsakyti

Rima Vilkelienė

Naudingas
(74)
Kur ir kada, pilti šaltą, virintą vandenį?
Atsakyti

Irena Vilisa

Naudingas
(29)
Viską kartu su kiauš.majonezu,prieskoniais...gale miltus

Mindaugas Venckus

Naudingas
(7)
O man blynai su cukinija baveik per pusę porą kiaušinių 5/6 šaukš miltų ir pusę 05 gretinėlės 10%

Irena

Naudingas
(0)
Vandenį reikia pilti ne šaltą virintą, o būtent karštą ir pačioj pabaigoj ir greitai viską išmaišyti

Algis

Naudingas
(0)
O vietoj vandens gal galima alaus?
Atsakyti

Regina

Naudingas
(0)
0, 5 lt šilto vandens parašyta
Atsakyti

Aldona

Naudingas
(0)
Pirmiausiai į indą suberiu išsijotus miltus paskui 5pilu vandens ir pieno lygiomis dalimis, įdedu plaktą kiaušinį ir maišau kol reikia ir dar paskui įpilu, dar druskytės, čiut cukraus ,kad būtų netiršta masė ir šaukštą aliejaus, palieku nors 5 min.. Anksčiau taip nedarydavau viską bele kaip sudedu, o vis dėl to labai daug reiškia. Išeina tokie ne kieti blynai truputi tempiasi. Mane pamokė taip ir darau dabar.
Atsakyti

Atsakinėjama į Komentarą