1. Iš pradžių orkaitę įkaitiname iki 160 laipsnių temperatūros. Išklojame su kepimo popieriumi 20x20 centimetrų kepimo formą.
2. Tuomet į dubenį sudedame gabalėliais supjaustytą sviestą, cukrų, kakavos miltelius ir druską. Padedame dubenį virš puodo su verdančiu vandeniu bei pakaitiname tol, kol sviestas ištirps ir viską gerai išmaišome. Nuimame bei paliekame truputį pravėsti.
3. Tada įmaišome vanilę bei po vieną įmušame kiaušinius, viską gerai išmaišydamos. Įmaišome miltus. Tešlą perkeliame į kepimo formą bei kepame maždaug 20-25 minutes. Visiškai atvėsiname.
4. Po to kremui sumaišome sviestą su žemės riešutų sviestu bei išplakame elektriniu plaktuvu (maždaug 2 minutes). Dalimis nuolatos plakdamos sudedame cukraus pudrą, išplakame iki šviesios purios masės (maždaug 3-4 minutes).
5. Paskui kremą tolygiu sluoksniu paskleidžiame ant braunių, galite, jeigu norisi, pabarstyti jūros druska. Supjaustome į norimo dydio gabalėlius. Skanaujame!
6. Rekomendacija: Daugiau braunių receptų rasite: Braunio receptai.