Bulviniai virtinukai gnocchi su naminiu pomidorų padažu - šis gnocchi patiekalas su kokosų pienu (arba grietinėle), trintais pomidorais ir saulėje džiovintais pomidorais yra puikus, kreminis ir švelnus pasirinkimas. Padažas sujungia turtingą kokosų ir pomidorų skonį su subtilia sūrio nata, kuri papildo šiuos minkštus bulvių virtinukus. Gnocchi yra pirmiausia trumpai verdami, o tada apkepti kartu su padažu keptuvėje, kad sugertų visus skonius. Baigiant, patiekalas apibarstomas tarkuotu sūriu, kas suteikia dar daugiau sodrumo ir švelnumo tekstūrai. Tai greitai paruošiamas ir gardus pasirinkimas tiek kasdieniams, tiek šventiniams pietums.
Redaktorės Vaidos komentaras - recepto autorė šio patiekalo idėją parsivežė po atostogų Italijoje. O Italija tikrai sužavi ne tik savo vaizdais, bet ir gardžiu maistu, kurį vėliau norisi atkartoti namuose.