Autorius apie receptą
Aš itin mėgstu Donut lab spurgas. Iš tiesų mėgstu pačias įvairiausias spurgas - ir
varškės spurgytes ir tas su džemu (Kauno Spurginės lankytojai žinosite). Tik jeigu kalbant apie šiuolaikines spurgines - ten ganėtinai brangu, o va savo namuose susikurti sau šventę ir prisigaminti 10 tobulų spurgų skamba kaip iš fantastikos srities. Bet dėka "nepatingėjimo" turėjom puikų, saldų, spurgišką savaitgalį. 🙂 Aš tik trumpai pasakysiu, kad šis receptas nėra tikrų Cronut spurgų, nes čia mes nevargsime su tešlos gaminimu. Čia jau už mus visas vargas nuvargtas - naudosime, palaukite... sluoksniuotą tešlą!
Noriu užtvirtintai pabrėžti, kad pasigaminti šias spurgas tikrai nėra taip sudėtinga, kaip gali pasirodyti. Taip, tai užims šiek tiek laiko, nes tešla turi kilti, kremą purškiant į spurgą irgi reiks "pažaisti" (jeigu norisi, galite šį žingsnį praleisti ir mėgautis tiesiog spurgomis su šokoladiniu glajumi), bet sunkumo tikrai čia jokio. Todėl jei turi laisvą savaitgalio pusdienį - net neabejokit savo sugebėjimais ir būtinai būtinai pasilepinkite.
Iš nurodytų ingredientų kiekių man gavosi 10 spurgų.
Atsiliepimai