1. Pirmiausia kiaušinius išplakame su pienu. Tada brioche duoną su šokolado gabalėliais (jei tokios nerandate pirkti, naudojame brioche bandeles) pamirkome plakinyje bei dedame į su kepimo popieriumi išklotą skardą.
2. Tuomet slyvas nuplauname bei pasmulkiname. Į dubenį dedame visus varškės masei nurodytus produktus bei prieskonius (sviestas turėtų būti minkštas, tai yra kambario temperatūros). Patriname, kad viskas susimaišytų (aš pati naudojau bulvių trintuvę). Pudingą bei cinamoninį cukrų naudojau "Dr. Oetker". Cinamoninio cukraus aš dėjau visą pakelį, paprasto cukraus dėjau 1 valgomąjį šaukštą, bet saldumą reguliuojamės pagal save vis ragaudamos.
3. Po to paruoštą varškės masę dedame ant duonos pagrindo bei kepame 170 laipsnių temperatūros orkaitėje (su "vėjeliu", be jo temperatūra - 190 laipsnių) maždaug 60 minučių. Pravėsusį pyragą apibarstome cukraus pudra. Gaunasi drėgnas, sotus bei kitoks nei įprasta pyragas. Skanaujame!