džiovintos vyšnios: 50 gramų (galima pakeisti džiovintos spanguolėmis ar razinomis)
džiovintos datulės: 50 gramų
bičių duonelė ar žiedadulkės: 1 šaukšto (nebūtinai)
marcipanų masė: 40 gramų (nebutinai)
smulkinti riešutai: 100 gramų (galima keisti kokoso drožlėmis arba sezamo sėklomis)
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia slyvas, abrikosus, datules bei vyšnias užpilame drungnu vandeniu bei šiek tiek pamirkome (apie 5 minutes).
2. Tuomet vandenį nupilame, vaisius nuspaudžiame bei sumalame mėsmale. Įmaišome bičių duonelę.
3. Tada iš marcipanų masės suformuojame pupelės dydžio kamuoliukus.
4. Po to drėgnomis rankomis imame vaisių masę, formuojame blynelius, į jų vidurį dedame marcipano kamuoliuką bei dar kartą pavoliojame tarp delnų, kad gautume dailų ir apvalų saldainį.