Greita ir skanu: kesadilijos

2018-01-02 Autorius Baking Secrets

Greita ir skanu: kesadilijos

Ingredientai

    • tortilijos: 3-4
    • kumpis: 100 gramų
    • pomidorai: 1-2
    • čederio sūris: 100 gramų
    • svogūnų laiškai
    • aitriosios paprikos

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių ant tortilijos vienos pusės dedame sutarkuoto sūrio, suplėšytą kumpį, supjaustytus pomidorus, pabarstome susmulkintais svogūnų laiškais bei aitriosiomis paprikomis. Užberiame dar sūrio. Tada uždengiame kita puse tortilijos bei šiek tiek paspaudžiame.
  2. 2. Tuomet kepame tortilijas karštoje grilinėje keptuvėje iš kiekvienos pusės po kelias minutes, kol tortilijos gražiai apskrus, o sūris išsilydys. Skanaujame!
Nachos su plėšyta kiauliena
(1)
Užkandžiai su lašiša ir sraigių ikrais
(1)
Arancini receptas - risotto ryžių rutuliukai su sūriu
(1)
Mini taco tubs - kukurūzų geldelės su vištiena ir daržovėmis
(3)